Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego dostawce internetu polecacie ?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że w złym temacie ale jakoś nie umiałem odpowiedniego znaleźć proszę o przeniesienie jakby co..

A teraz moje pytanie...

Jakiego dostawcę internetu polecacie ? w tej chwili mam netie ale niedługo kończy się umowa i chciałbym zmienić na inny

Chciałbym taki tani internet 20 mb min... nie z zmiennym ip bo netia ma zmienne i żadnego serwera "No-Ip" nie mogę postawić... np: Minecraft...

By dobrze działał itp.. by można było się szybko połączyć z usługą... i by nie lagowało... :> za odpowiedzi dam "like" z góry dzięki...

A i ps: Mieszkam w Rudzie Śląskiej i wiele internetów może nie działać u mnie lub trzeba kabel za 700 zł zrobić...

image.png

Opublikowano

UPC, szybko, bezproblemowo, w miarę zrównoważone oferty cenowy. Bynajmniej u mnie, pozdrawiam.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

Takie pytanko Czy Upc ma zmienne ip czy nie ma ? bo głównie mi chodzi o to żeby nie miało zmiennego bo na tej cholernej netii się nie da nic postawić... + są wielkie problemy..

image.png

Opublikowano

Ja mam UPC 30mb/s i nie mam zmiennego ip i bardzo polecam! ; d

ile placisz?

ja mam 2mb i place 60zł + 5zł przelew = 65zł.. omg !

30570866237474838910.jpeg

Opublikowano

Poczekam jeszcze na kilka odpowiedzi co do stałego ip czy Upc ma czy nie ma bo głównie chodzi mi o to by miało widzę bardzo tanio ja w tej chwili w netii płacę za 20 mb 80 zł a w Upc jest 60 mb za 80 zl wiec... + 3 miesiące taniej o 50% :O jest to super boskie tylko czy ma stałe ip ? :P

Vocal masakrycznie płacisz jak umowa się skończy to lepiej zmieniaj... przegięcie...

Ps: Dzięki za like Vocal ale nie wiem za co ale dzięki :D

image.png

Opublikowano

Natomiast jeśli chcesz coś postawić typu serwer/stronkę, to zawsze możesz włączyć przekierowanie portów i skorzystać z usługi dynamicznego dnsu, któy co włączenie kompa będzie ci uaktualniał dns.

Opublikowano

Pisałem mam z netii 20 mb płacę 80 zł nie było promocji co chwile problemy po cholerę spamujesz jak pisałem ze mam z netii...

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...